Extensies zijn uitgegroeid tot een vaste favoriet voor vrouwen over de hele wereld als een snelle en handige manier om hun kapsels en uiterlijk te veranderen. Geliefd bij beroemdheden en gebruikt als een hoofdbestanddeel door haar stylisten binnen de TV, film en mode-industrie extensies zijn nu beschikbaar op de meeste winkelstraten in de grote steden, evenals online. Echter, met de wijdverbreide populariteit en nieuwe lijnen verschijnen op de markt is het soms moeilijk om bij te houden van de prijzen. Maar een goude tip, koop extentions bij de webshop tmhair.

Door de verschillende kwaliteiten en het feit dat ze in verschillende lengtes en kleuren verkrijgbaar zijn, is het bij het overwegen van prijzen erg moeilijk om precies te weten waarvoor u betaalt en hoe u ze kunt vergelijken. Hieronder zijn enkele tips om in gedachten te houden bij de aankoop van uw weeft en flip in extensions van tailor made hair overweegt veel van de prijsstelling bands, hetzij online en op de high-street.

1.Haarextensies prijzen worden bepaald door hun kwaliteit.

Zoals bij elk product zijn er verschillende kwaliteitsniveaus. Ten eerste, extensies zijn ofwel menselijk haar, synthetisch haar, of soms zelfs een mengsel van beide en in sommige omstandigheden zeer gewetenloze leveranciers zal zelfs mengen paardenhaar! Menselijk haar is duurder dan synthetisch haar. Dit komt door het proces van het verzamelen van het haar, de behandeling en de kleuring ervan. Er zijn een aantal merken die zowel natuurlijke 100% human hair extensions en synthetische extensions produceren dus wees voorzichtig bij het maken van uw keuze.

Bovendien, binnen de human hair band, wordt haar ook gecatagoriseerd als ofwel Remy haar of niet-Remy haar, Virgin Remy haar en niet-Virgin Remy haar. Ten eerste is al het Remy haar cuticula uitgelijnd haar, dat wil zeggen dat het allemaal in dezelfde richting loopt. Omdat Remy haar minder snel klit en mat wordt, is het eindresultaat een aanzienlijk beter uitziende haarlok. Het duurt echter langer om Remy haar en Virgin-Remy haar te produceren en daarom zijn de productiekosten hoger. Bovendien is er binnen de Remy-kwaliteit Virgin Remy en non-Virgin Remy. Virgin Remy haar is haar waarmee op geen enkele wijze chemisch of mechanisch is geknoeid, dat niet is gebleekt, gekleurd of getextureerd.

2. De prijzen van haarextensies worden bepaald door de bron.

Op de markt wordt elk natuurlijk product beïnvloed door een aantal factoren, waaronder beschikbaarheid en schaarste. Zo is bijvoorbeeld gekruld lichtbruin haar (een kenmerk van een gemengde Afrikaanse/Europese/Indiase etnische afstamming) vrij zeldzaam en zal daarom een hogere prijs vragen dan donkerbruin of zwart steil haar (dat in India en Azië zeer veel voorkomt). Menselijk haar kan worden betrokken uit India (een grote producent), Azië (China en Maleisië), Brazilië (zeer zeldzaam) en Europa (Rusland). Hoewel de haarbron een van de bovenstaande landen kan zijn, kan de eigenlijke productie van de haarinslagen, tips of clip-ins op een andere plaats plaatsvinden. Zo wordt bijvoorbeeld veel Indiaas haar door Chinese bedrijven gekocht voor de productie van verschillende soorten extensions.

3. De prijzen van haarextensies worden ook bepaald door de toeleveringsketen.

Zoals in het bovenstaande voorbeeld, waarbij Indiaas haar door Chinese fabrikanten wordt gekocht, tot weefsels wordt verwerkt en vervolgens wereldwijd wordt verkocht, zullen de goederen in een lange toeleveringsketen duurder zijn omdat zij verschillende internationale grenzen overschrijden en dus extra heffingen moeten betalen, die allemaal aan de eindgebruiker worden doorberekend.

4. De prijzen van haarverlengingen worden bepaald door hun lengte.

Het spreekt voor zich dat 30″ menselijk haar niet zo gemakkelijk te kweken is als 10″. De prijzen van haarverlenging worden daarom ook bepaald door de lengte van de haarinplant. Aangezien synthetisch haar volgens de mode op de gewenste lengte kan worden geproduceerd, is het prijsverschil inch voor inch verhoudingsgewijs kleiner dan bij 100% human hair extensions en komt ook de schaarste van bepaalde soorten menselijk haar, zoals Russisch of Braziliaans, niet tot uiting.

5. De prijzen van haarextensies worden bepaald door hun voordelen en duurzaamheid.

Een andere prijsoverweging wordt bepaald door de voordelen en duurzaamheid van het product. Aangezien menselijk haar langer meegaat (zelfs tot 1 jaar) als het goed wordt onderhouden en behandeld en minder snel klit en mat wordt (als het een Remy of Virgin Remy kwaliteit is) zal dit kwaliteitsproduct in het begin meer kosten maar op de langere termijn meer waar voor uw geld bieden.

6. De prijzen van haarverlenging worden bepaald door de marketingbudgetten van de merken.

Tot slot worden de prijzen van haarverlenging bepaald door de hoeveelheid geld die aan marketing en promotie van een product wordt besteed. In alle gevallen zullen grotere merken aanzienlijk meer uitgeven aan marketing dan kleinere bedrijven en zullen zij hun uitgaven steevast willen terugverdienen. Ook in dit geval zullen de kosten altijd worden doorberekend aan de eindgebruiker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.